Fratello E–pub New


  • Paperback
  • null
  • Fratello
  • Khairul Aswad
  • Malay
  • 26 March 2020
  • null

Khairul Aswad ï 6 Download

Read & download î Fratello ï PDF, eBook or Kindle ePUB U berkahwin dan Edika perlu berkahwin dulu sebelum adiknya dia semakin serabut Dia masih belum bersedia Puas dia memujuk ibunya tapi tak berhasil Akibat kedegilannya Marni tiba tiba hilang dan rupanya dia telah pergi ke rumah kekasihnya untuk sebagai tanda dia merajuk Bagi mengelakkan daripada adiknya itu buat kerja gila Edika bersetuju dengan syarat ibunya Cuma dia masih tiada calon Mael mencadangkan Edika untuk ke sebuah agensi cari jodoh Sepanjang pertemuannya di sana Edika telah dikenenkan dengan tiga orang gadis Sekadar menurut Edika bertemu janji dengan ketiga tiga gadis tersebut Segalanya nampak indah di mata ibunya Marni dan juga Mael kerana bagi mereka Edika telah terbuka hati Namun ta. Ceritanya sempoi dan lurus je Kisah si Edika yang tak suka kan adik perempuannya Marni dan disuruh berkahwin oleh emaknya Demi memenuhi kemahuan mak nya Edika mencari calon isteri melalui agensi jodoh Namun cerita jadi makin menarik bila 2 dari calon yang Edika jumpa mati dibunuh Sorang lagi patah kakinya Kebetulan pula kawan dia songlap duit syarikat Semuanya terjadi serentak Misteri sungguh Managerial Decision Making untuk sebagai tanda dia merajuk Bagi mengelakkan daripada adiknya itu buat kerja gila Edika bersetuju dengan syarat ibunya Cuma dia masih tiada calon Mael mencadangkan Edika His Punishment untuk ke sebuah agensi cari jodoh Sepanjang pertemuannya di sana Edika telah dikenenkan dengan tiga orang gadis Sekadar menurut Edika bertemu janji dengan ketiga tiga gadis tersebut Segalanya nampak indah di mata ibunya Marni dan juga Mael kerana bagi mereka Edika telah terbuka hati Namun ta. Ceritanya sempoi dan lurus je Kisah si Edika yang tak suka kan adik perempuannya Marni dan disuruh berkahwin oleh emaknya Demi memenuhi kemahuan mak nya Edika mencari calon isteri melalui agensi jodoh Namun cerita jadi makin menarik bila 2 dari calon yang Edika jumpa mati dibunuh Sorang lagi patah kakinya Kebetulan pula kawan dia songlap duit syarikat Semuanya terjadi serentak Misteri sungguh

Free read ☆ PDF, eBook or Kindle ePUB ï Khairul AswadFratello

Read & download î Fratello ï PDF, eBook or Kindle ePUB Ini bukan kisah cinta Jauh sekali kisah hantu terbang sini dan sana Ini cerita seorang lelaki yang bergelar abang Tentang bagaimana dia terpaksa berkorban banyak perkara untuk adik perempuannya Hidupnya berubah seratus peratus sejak kepulangan adiknya itu Edika adalah seorang lelaki yang biasa biasa Dia mempunyai bisnes kafe yang dibuka bersama dengan rakan baiknya Mael yang juga seorang mata duitan Cerita bermula apabila adik perempuannya Marni pulang ke rumah setelah tamat belajar dan akan menghadapi latihan praktikum Hakikatnya Edika tak senang dengan kepulangan adiknya yang dia ramal akan menyusahkan hidupnya Ya dia tak sukakan adik perempuannya itu Marni Bila ibunya beritahu yang Marni mah. FRATELLOby Khairul AswadHidup Edika yang setenang air terkocak apabila adiknya Murni yang baru habis belajar bagitau nak kahwin Lagi serabut syarat maknya yang tak mahu langkah bendul Edika mesti kahwin dulu Dek kerana terdesak Edika mendaftar di subuah agensi doktor cinta atas saranan kawannya Mael Dan di sana dia dipertemukan dengan 3 orang calon yang berbeza Shasha anak orang kaya yang kesepian dan gila gila Wani si temban yang kuat makan pandai masak dan friendly serta Zeti yang Islamik berpurdah dan misteri Siapakah pilihan EdikaMula2 baca blurb ingatkan pengorbanan apa la yang Edika nak buat tuk adik yang dibencinya ingatkan cerita sedih ke or kisah abang yang nak lindungi adik dia sampai bertumbuk berbunuh tapi rupanya tak Ini pengorbanan abang yang terpaksa cari calon sebab nak adiknya kahwin Walaupun banyak kali Edika cakap dia tak suka

Summary Fratello

Read & download î Fratello ï PDF, eBook or Kindle ePUB K lama kemudian Edika mendapat berita daripada agensi mengatakan salah seorang gadis yang menjadi pasangannya telah mati lemas di sebuah lombong Punca kematian masih tak dapat dikesan Beberapa hari kemudian pula pasangannya yang kedua telah dilanggar kereta tapi terselamat Edika berasa tidak sedap hati dan cuba menghubungi pasangannya yang ketiga Sewaktu Edika tiba di rumahnya untuk memberi amaran wanita itu telah pun mati akibat diracun Dalam masa yang sama bisnes kafe Edika hampir lingkup kerana Mael telah menggunakan wang syarikat untuk dilaburkan tanpa pengetahuannya dan duit tersebut telah dilarikan Cerita ini mengisahkan tentang kekeluargaan persahabatan cemburu sifat tamak dan penyiasata. Light reading Fratello best untuk pembacaan santai and everytime i read it i can connect this story with my friend and her brother in real life situation Everything is almost the same Lagi lagi part adik dia yang annoying dan menyusahkan tu And I agree dengan statement dia Susah betul jadi abang lagi lagi anak sulong Part misteri sebelum habis cerita ni dah boleh agak dah siapa orang yang buat kesalahan tu maybe penulis boleh gandakan lagi persoalan persoalan and kaburkan lagi mata pembaca supaya ending dia xseperti yang dijangkakan Twist ending what i meant here Anyway goodjob writer


6 thoughts on “Fratello E–pub New

  1. says: Fratello E–pub New

    Fratello E–pub New FRATELLOby Khairul AswadHidup Edika yang setenang air terkocak apabila adiknya Murni yang baru habis belajar bagitau nak kahwin Lagi serabut syarat maknya yang tak mahu langkah bendul Edika mesti kahwin dulu Dek kerana terd

  2. says: Fratello E–pub New

    Khairul Aswad ï 6 Download Free read ☆ PDF, eBook or Kindle ePUB ï Khairul Aswad Summary Fratello Ceritanya sempoi dan lurus je Kisah si Edika yang tak suka kan adik perempuannya Marni dan disuruh berkahwin oleh emaknya Demi memenuh

  3. says: Fratello E–pub New

    Khairul Aswad ï 6 Download Fratello E–pub New Light reading Fratello best untuk pembacaan santai and everytime i read it i can connect this story with my friend and her brother in real life situation Everything is almost the same Lagi lagi part adik dia yang annoying dan menyusahkan tu And I agree dengan statement dia Susah betul jadi abang lagi lagi anak sulong Part misteri sebelum habis cerita ni dah boleh agak dah siapa orang yang buat kesalahan tu maybe penulis boleh gandakan lag

  4. says: Khairul Aswad ï 6 Download Free read ☆ PDF, eBook or Kindle ePUB ï Khairul Aswad Summary Fratello

    Fratello E–pub New Aku beli buku ni sebab kata kata tuTak semestinya lelaki single itu GAYSelain daripada terbitan Buku Pojok laTapi ni bukanny

  5. says: Free read ☆ PDF, eBook or Kindle ePUB ï Khairul Aswad Khairul Aswad ï 6 Download Fratello E–pub New

    Fratello E–pub New i love the bookvery light for someone who is not into reading beforegood job

  6. says: Free read ☆ PDF, eBook or Kindle ePUB ï Khairul Aswad Khairul Aswad ï 6 Download Summary Fratello

    Fratello E–pub New Khairul Aswad ï 6 Download Ermmmm terlalu mudah cerita diatu jedr cover dan caption membuat aku rasa sebuah cerita yg hebathope akan ada karya lebih menarik dr penulis selepas ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *