(Read) [Miss Rain]

Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi

Miss Rain Download ✓ 104 The following stories1 Miss Rain2 Boku no Pierce Girl – My Earring Wearing Girl3 July Marmalade Birthday4 Maigo no Swing – The Lost Child’s Swing5 Itsumo Isshou ne – Always Togeth romantissss banget love is in the rain

Read & Download Miss RainMiss Rain

Miss Rain Download ✓ 104 The short story “Miss Rain” was originally published in Amie Magazine as a one shot series but later was published as a tankoubon in a compilation of five short stories by Naoko Takeuc I really loved this I went into this manga because I wanted to experience of Takeuchi san s work Since it s a compilation of five short stories I thought that it would be a uick read to get the feel of her other manga I wasn t expecting to be so touched by this though It felt like the stories where from my childhood each page holding nostalgia within it or like she had told them directly from my heart Sweet beautiful upliftingA must have for any romance andor Takeuchi fan

Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi

Miss Rain Download ✓ 104 Hi all themed around rain The later four short stories were originally published in Nakayoshi Deluxe magazine in the late 1980s – early 1990sThe book Miss Rain by Naoko Takeuchi contains Karena yang nulisnya Naoko Takeuchi aku suka suka aja sama buku ini tapi ribet juga ya kalau tiap ada kita di situlah langsung turun hujan pkalau ga salah ada cerita agak incest juga disini tentang anak kembar cewek cowok yang ada perasaan possesif berlebihan udah agak lupa udah lama sih p


10 thoughts on “(Read) [Miss Rain]

  1. says: (Read) [Miss Rain] Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi

    Naoko Takeuchi ì 4 Free download Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi (Read) [Miss Rain] A pesar de haber visto por años Sailor Moon por años este es el primer manga de Takeuchi ue leo y ayer mismo lo terminé en medio de un dí

  2. says: Read & Download Miss Rain Naoko Takeuchi ì 4 Free download (Read) [Miss Rain]

    (Read) [Miss Rain] I really loved this I went into this manga because I wanted to experience of Takeuchi san's work Since it's a compilation of five short storie

  3. says: (Read) [Miss Rain] Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi Naoko Takeuchi ì 4 Free download

    (Read) [Miss Rain] Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi Meh None of the stories really gripped me

  4. says: Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi (Read) [Miss Rain] Naoko Takeuchi ì 4 Free download

    (Read) [Miss Rain] Karena yang nulisnya Naoko Takeuchi aku suka suka aja sama buku ini tapi ribet juga ya kalau tiap ada kita di situlah langsung turun hujan pkalau ga salah ada cerita agak incest juga disini tentang anak kembar cewek cowok yang ada perasaan poss

  5. says: Naoko Takeuchi ì 4 Free download (Read) [Miss Rain]

    (Read) [Miss Rain] Setiap baca komiknya Naoko Takeuchi dr kecil sudah mengkhayal nanti waktu SMA mau punya pacar kayak mamoru ahh atau cowok cowok di Komik Naoko tapi sayang sepanjang SMA ternyata gak ada yang nyantol apa mungkin karena standart saya komik ya p

  6. says: (Read) [Miss Rain]

    Read & Download Miss Rain (Read) [Miss Rain] Komik yang memuat kumpulan cerita singkat Naoko Takeuchi sebelum dia ngetop dengan Sailor Moon yang fenomenal Selain Miss Rain yang gambarnya bagus saya kurang suka dengan cerita cerita lain di komik ini Standar khas remaja sudah gitu masih berantakan pula gambarnya

  7. says: Read & Download Miss Rain Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi Naoko Takeuchi ì 4 Free download

    Read & Download Miss Rain (Read) [Miss Rain] Naoko Takeuchi ì 4 Free download I was able to read an English scanlation via Miss Dream I loved ALL of the stories they are beautifully wonderfully created

  8. says: (Read) [Miss Rain] Naoko Takeuchi ì 4 Free download

    Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi (Read) [Miss Rain] Naoko Takeuchi ì 4 Free download romantissss banget love is in the rain

  9. says: (Read) [Miss Rain]

    Free download Û PDF, DOC, TXT or eBook ì Naoko Takeuchi (Read) [Miss Rain] Naoko Takeuchi ì 4 Free download Ini semacam kumcer kali ya ada beberapa cerita yang temanya cinta remaja Singkat dan perlu imajinasi ekstra

  10. says: (Read) [Miss Rain]

    (Read) [Miss Rain] nice story^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Paperback
  • 183
  • Miss Rain
  • Naoko Takeuchi
  • Japanese
  • 10 November 2020
  • 9789796375684