PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah]


  • Paperback
  • 319
  • Roses by Ilya Abdullah
  • Ilya Abdullah
  • Malay
  • 13 March 2020
  • null

Ilya Abdullah À 9 free read

Roses by Ilya Abdullah free read â 9 Kry mengambil kesempatan Rose Lin mula menjauh dan membawa hati Dzakry kecewa kerana Rose Lin masih mahu berdiam diri dan membiarkan Rima terus menerus berlakon dihadapannyaSekuntum rose merah diselitkan pada nota terakhir buat DzakryAdakah cinta pertama Rose Lin akan terus terpend jalan cerita sbnrnya best tapi macam rushing je nak siapkan this storyso jadi bila baca la dah nak habisto much typokne baca dua tiga kali baru faham

download ↠ E-book, or Kindle E-pub À Ilya AbdullahRoses by Ilya Abdullah

Roses by Ilya Abdullah free read â 9 DZAKRY kecewa wanita yang dicintai sepenuh hati berkahwin dengan adiknya sendiri Hari hari yang dilalui dengan hati yang suram dan Dzakry sudah tidak tahu untuk 'tersenyum' Namun nota berwarna warni yang diterima telah mengubah jalur kehidupan suram Dzakry Dzakry mula menjejak si g I really like the idea behind Roses but unfortunately it did not live up to expectations The story ended right where it started Rose Lin was a poor heroine and a pushover uite understandable since she has low self confidence due to her disability but it got to a point where I felt like shaking herOther than that the issue that bothered me the most was the poor editing It was full of glaring mistakes and greatly affected my reading

summary Roses by Ilya Abdullah

Roses by Ilya Abdullah free read â 9 Adis misteri pemberi nota berwarna warniNota kaler itu mewarnai hidupkuRose Lin gadis bisu yang menyimpan perasaan suka kepada Dzakry Atas ketidaksempurnaannya nota menjadi bicara antara dia dan Dzakry Sikap tidak yakinnya itu memakan diri apabila Rima gadis yang turut menyukai Dza frombhanRoses Nampak cantik aje kulit plus limited edition Bhan pun beli lahBhan rase idea dia penuh kalau dia dapat hurai sehurai2nye Eventhough bhan tak suke sgt sbb byk kesalahan ejaan But still cerita ni akan jd best kalau terus kembangkan lgNgee Pandai aje komen


4 thoughts on “PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah]

  1. says: summary Roses by Ilya Abdullah PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah] download ↠ E-book, or Kindle E-pub À Ilya Abdullah

    summary Roses by Ilya Abdullah Ilya Abdullah À 9 free read download ↠ E-book, or Kindle E-pub À Ilya Abdullah I really like the idea behind Roses but unfortunately it did not live up to expectations The story ended right where it started Rose Lin was a poor heroine and a pushover uite understandable since she has low self confidence due to

  2. says: summary Roses by Ilya Abdullah PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah] download ↠ E-book, or Kindle E-pub À Ilya Abdullah

    PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah] #frombhanRoses Nampak cantik aje kulit plus limited edition Bhan pun beli lahBhan rase idea dia penuh kalau dia dapat hurai sehurai2nye Eventh

  3. says: PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah]

    PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah] jalan cerita sbnrnya best tapi macam rushing je nak siapkan this storyso jadi bila baca la dah nak habisto much typokne ba

  4. says: PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah]

    summary Roses by Ilya Abdullah PDF FREE [Roses by Ilya Abdullah] Ilya Abdullah À 9 free read Suka novel niesimple dan ringkasTerasa seolah membaca karya orang lainNampak sisi lain penulis Ilya AbdullahCerita yang san

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New Post