EBOOK FREE (Coke & Sundae II) Ç Ilya Abdullah

  • Paperback
  • 618
  • Coke & Sundae II
  • Ilya Abdullah
  • Malay
  • 06 May 2019
  • null

Ilya Abdullah ☆ 2 Free download

Coke & Sundae II Download ☆ 102 Mereka menjadi kalut dengan kehadiran Katrina Kaif aka Kareena Kapoor yang menggoda suami kesayangan Azyan Syakir Si Katrina ni siap main bomoh Mak Esah sebab sudah tergila gilakan Syakir Huh Dahsyat perempuan tu Habis haru biru kehidupan Azyan dek penangan Kareena Kapoor celup tu Azyan tak puas hati Lelaki kemain ramai dalam dunia ni tapi Si Syakir juga yang jadi pilihan perempuan seorang itu Lebih menghuru harakan keadaan yang sememangnya sedia kalut itu apabila Syakir mengatakan yang dia mahu bernikah dengan Katrina pula Azyan macam na Sambungan dari Coke and Sundae Mengisahkan kehidupan Syakir dan Azyan selepas berkahwin dan mempunyai anak yang cukup petah bercakap Ameerul Kehidupan bahagia mereka tergugat dengan kehadiran Katrina Kaif ala muka Kareena Kaapor Nak tahu bagaimana Azyan mengatasinya sila lah baca buku ini Sebahagiaan cerita ini ada yang buat anda geram sakit hati rasa nak lempang gembira sedih sehingga menitis airmata apabila bencana menimpa abang Azyan Anuar Sedih bila tengok Azyan ditimpa masalah bertubi Ya saya selami cerita ini dan bayangkan saya berada di tempat Azyan Babak lucu tidak ketinggalan Ameerul memang cute Terhibur dengan buku ini Kalau ada cerita mengenai Ameerul saya akan beli

Read & download Coke & Sundae IICoke & Sundae II

Coke & Sundae II Download ☆ 102 SinopsisKisah dari alam percintaan dibawa hingga kisah berumah tangga Kalau dulu Coke dan sundae bertegang urat dan bermusuhan kini mereka sudah duduk sebumbung Kini Azyan sudah bergelar isteri kepada Doktor Muhammad Syakir aka cicak kobeng Rumah tangga mereka bertambah serinya setelah mempunyai cahaya mata tanda ikatan kasih mereka Ameerul Hasif yang keletahnya memang memeningkan kepala pasangan suami isteri ituIngatkan aman sampai ke tua rupa rupanya ada juga ujian untuk Azyan dan Syakir Dalam dok tengah syok layan kerukunan rumah tangga Yeah Berjaya juga membaca sambungan novel Coke Sundae ini Kali ini memang suspen gilalah dengan Kemunculan Katrina yang tak faham bahasa dan mengganggu hubungan Syakir dan Azyan Tapi kenapa Ayah dan abang azyan asyik cakap Percakan syakir Sedangkan syakir sibuk main kayu tiga dengan Katrina sampai nak berkahwin Memang makan hatilah Azyan Geram pula baca novel iniTu belum lagi kemunculan watak watak sampingan yang menyibuk je kerjanya dengan kematian kawan sekerja Syakir lagi Adoi Mendebarkan pula kisah cinta Azyan dan Syakir kali ini

Characters Ý PDF, DOC, TXT, eBook or Kindle ePUB free ☆ Ilya Abdullah

Coke & Sundae II Download ☆ 102 K pengsanHati Azyan berlagu walang Dalam tengah bersedih hati memikirkan si suami bakal menikah lagi satu muncul pula Encik Ikhwan dan Zaril yang kacau daun konon kononnya mahu menjadi penghibur lara di hati Azyan Boleh pula jadi macam ni yeTetapi apa yang pasti Ameerul tidak rela berbapa tiri dan bermak tiri Hmmm Azyan Syakir pandai pandailah korang settlekan masalah niSyakir “Sumpah Abang memang minat pelakon Kareena Kaapor tu tapi abang tak minat Katrina Kaif”Azyan “Samalah tu dua dua pelakon Hindustan Hantar Yan balik rumah ayah Dah lama sangat teringin baca seuel kepada buku coke and sundae ni Akhirnya dapat juga baca I took one day to finish this book sebab memang tak tahan sangat dengan si Katrina Kaif yang ala ala Kareena Kapoor tu I kept wondering what this piece of psychotic stalker would do to Azyan and her family Bila baca novel ni rasa macam haih perempuan ni cepat mampus je la and in the end she did00 i know this sounds evil but she s just too dangerous Watak anak Azyan and shakir is so cute So matang for a five years old Basically if its a seuel i have high expectations especially after enjoying the first book and some seuels turn sour because the characters changed a lot really but not with this book I love it it steps up to par or even better than the first one Highly recommended Visual Communication: Images with Messages 7th Edition coke and sundae ni Akhirnya dapat juga baca I took one day to finish this book sebab memang tak tahan sangat dengan si Katrina Kaif yang ala ala Kareena Kapoor tu I kept wondering what this piece of psychotic stalker would do to Azyan and her family Bila baca novel ni rasa macam haih perempuan ni The Art of Learning A Journey in the Pursuit of Excellence cute So matang for a five years old Basically if its a seuel i have high expectations especially after enjoying the first book and some seuels turn sour because the Ottolenghi SIMPLE characters The Prank War changed a lot really but not with this book I love it it steps up to par or even better than the first one Highly recommended

New Post