(bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah


  • Paperback
  • 452
  • bawah pohon sena
  • Nisyah
  • Malay
  • 23 June 2018
  • null

10 thoughts on “(bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah

  1. says: SUMMARY bawah pohon sena (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD

    FREE DOWNLOAD ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB å Nisyah Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD SUMMARY bawah pohon sena Jujurnya aku hampir saja menutup novel ini kerana di awal ceritanya sudah menyentap kalbu Hampir putus nyawa amboi ;P bila

  2. says: (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah

    SUMMARY bawah pohon sena Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Kisah tentang Lili Alias si jurugambar bebas Dia melihat 'hidup' ini di balik lensa kamera Dia berjaya memukau mata sesiapa yang memandang gambar gambar yang di'bidik'nya tetapi dia kecundang memotretkan perjalanan hidupnya seindah gambar gambar yang diambil Perkahwinannya kecundang selepas 3 tahun dia cuba membina mahligai bahagia bersama sahabat baiknya Megat Harith Megat Nasir Berkahwin dengan si dia yang menjadi pilihan kel

  3. says: (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah

    (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Kisah yang manis dan effortlessly indah Kisah Lili Alias dan Gibran Ali yang buat kita ingin memiliki kisah mereka untuk diri sendiri Ya sekadar itu reviewnya dan hamba harap ia cukup meyakinkan untuk anda mencuba baca naskhah ini jika belum Dan percayalah anda akan merasa ingin mencari seorang Gibran selepas itu Hehe

  4. says: (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah SUMMARY bawah pohon sena

    (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Rata rata rakan GR terkena boomerang si Gibran Selepas baca kamu kamu dan kamu pasti akan mengerti termasuk Cik Pah ada apa dengan Gibran heheItu saja review dari Cik Pah Sekian

  5. says: (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah

    SUMMARY bawah pohon sena (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Aku nak ratingkan sebagai 4 bintang really like it tapi something hold me backAgak lari dari tema nikah paksa yang akhirnya pasangan akan kahwin dengan rela Berbeza dengan Lili dan Harith Pelik kan 3 tahun sebumbung ikatan suami isteri tidak terjalin malah jalinan bff juga musnah dengan masa Harith menceraikan Li

  6. says: (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah

    (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Cerita Lili adalah cerita kehidupan Seorang perempuan yang mengorbankan kebahagiaan diri untuk menggembirakan orang lain Dari Harith Suraya dan Gibran Lili adalah seorang perempuan cekal bertemu Gibran seorang pemuzik jalanan taktala

  7. says: SUMMARY bawah pohon sena (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah

    Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah cerita yang sarat dengan emosi tapi bacaan terasa sangat santai satu persatu muka surat diselak menyelusuri hati dan perasaan setiap watakjatuh cinta dengan Gibran yang manis dan misteri kasihan dan kagum dengan Lili yang

  8. says: FREE DOWNLOAD ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB å Nisyah Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah

    (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah 35HmmmSelepas menghabiskan Untuk Awak Teja Aulia yang mempunyai ending yang manis saya jadi tertanya tanya bagaimana pula jika perasaan kasih itu cuma dirasai oleh sebelah pihak Dansaya temui kisah tersebut dari novel ini Kisah di mana betapa peritnya rasa apabila kasih yang dihulur tidak bersambut malah dipersalahkan pula kerana

  9. says: (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD SUMMARY bawah pohon sena

    (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Announcement before review N nak jual buku ni for RM14 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Best cuma tak se best yang di

  10. says: (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD SUMMARY bawah pohon sena

    SUMMARY bawah pohon sena (bawah pohon sena) [PDF] × Nisyah FREE DOWNLOAD ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB å Nisyah Lili Alias Megat Harith Gibran AliBumerang Sebelah keningnya terjongketYa saya tahu maknanya setelah puas mencari Awak pun macam bumerang pada saya Tapi hari ini dah kembali ms 451

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bawah pohon sena

Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD FREE DOWNLOAD ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB å Nisyah SUMMARY bawah pohon sena Kata mama cinta itu pelik Cinta akan hadir tanpa kita dugaMemang betullah cinta itu pelik Cinta takkan pernah hadir jika tiada izin daripada NyaTiga tahun Lili cuba membina istana kasihnya bersama Harith namun takdir menentukan sebaliknya Lantas dia pergi mengundurkan diri mencari tenang di lorong belakang Pasar Seni Di situ dia bertemu Jujurnya aku hampir saja menutup novel ini kerana di awal ceritanya sudah menyentap kalbu Hampir putus nyawa amboi P bila mula baca dah dihidangkan kisah sedih kisah penceraian si heroin Ha mana aku nak tahan Tapiperasaan ingin tahu lebih ke depan Buat aku terus gigih menyelak untuk mengetahui isinya Dan atas kegigihan sendiri tu akhirnya aku jatuh suka dengan karya ini Sedih di awalnya tak menyebabkan penamatnya ikut suram Macam hidup susah susah dulu senangnya kemudian kan Lili Alias Lili dalam episod mengubat hati sendiri Berpisah dengan Harith bukanlah kemahuannya Namun apalah daya Harith menolak menjadi suaminya Tiga tahun yang disangka sudah mencukupi untuk meraih cinta Harith tidak berjaya Harith makin jauh dan menyepi Menyisihkan Lili yang dahulunya teman paling sejati Mengapa Harith begitu Salahkah Lili jatuh hati pada sahabat sendiriDalam keterpaksaan Lili akur Hidup akan lebih menderita jika dia terus mengikat Harith di sisi Sedangkan semenjak mula dia sudah mengenali Suraya lewat daripada cerita cerita Harith dulu Melepaskan Harith kepada Suraya adalah yang terbaik Walaupun hatinya berderai seribu Lili percaya masa akan mengubat segalanyaLili ada cara tersendiri dalam mencari penawarnya Menikmati alunan lagu lagu pemuzik jalanan di lorong belakang Pasar Seni Meredah lautan manusia yang ada pelbagai ragam dan gaya Lantas mempotret semua itu dalam lensa kameranya Dia hanyut lagi lagi mendengarkan irama Ghazal Asmara alunan Gibran Ali GibranBertemu Gibran bukan dalam rencananya Bertemankan Gibran di warung menikmati teh tarik kaw juga tidak pernah difikirkannya Tapi hatinya terisi dengan kehadiran Gibran Lukanya bagai dijahit sendiri dengan cerita cerita Gibran Mereka berkongsi banyak perkara bagai berdiri di ritma yang sama Lantas ada bunga bunga cinta yang mekar Mengisi hati Lili tanpa disedariNamun saat Suraya menyatakan hasratnya langkah Lili bagai terhenti Atas rasa kasihan dan peri kemanusiaan dia turutkan Bersetuju menjadi ibu angkat pada Puteri Diyana lalu Gibran terbiar tanpa sebarang penjelasan Dengan perginya Gibran rasa hatinya kembali kosongCubaan Harith untuk menarik kembali Lili ke pangkuannya hanya dipandang sepi Mana tidaknya hati sudah dibawa lari nun jauh ke Norway Wah Menjadi rupanya bumerang yang Gibran lemparkan sampai terkenang kenangApa kesudahannya Mampukah dinginnya Norway mencairkan hati Lili yang terluka Atau apakah kasih Lili pada Harith bertaut kembali Hasila silakan baca novel ni Anda akan mudah jatuh suka kerana gaya bahasanya yang terlukis indah Ditambah pula dengan gaya Gibran yang cool Tidak terlalu memaksa tetapi goyah juga bila tahu kewujudan pakcik Audi yang beli coklat Patchi hikhikhik Manis sekali His Punishment untuk mengetahui isinya Dan atas kegigihan sendiri tu akhirnya aku jatuh suka dengan karya ini Sedih di awalnya tak menyebabkan penamatnya ikut suram Macam hidup susah susah dulu senangnya kemudian kan Lili Alias Lili dalam episod mengubat hati sendiri Berpisah dengan Harith bukanlah kemahuannya Namun apalah daya Harith menolak menjadi suaminya Tiga tahun yang disangka sudah mencukupi Himig ng Sinag: Mga Piling Tula untuk meraih cinta Harith tidak berjaya Harith makin jauh dan menyepi Menyisihkan Lili yang dahulunya teman paling sejati Mengapa Harith begitu Salahkah Lili jatuh hati pada sahabat sendiriDalam keterpaksaan Lili akur Hidup akan lebih menderita jika dia terus mengikat Harith di sisi Sedangkan semenjak mula dia sudah mengenali Suraya lewat daripada cerita cerita Harith dulu Melepaskan Harith kepada Suraya adalah yang terbaik Walaupun hatinya berderai seribu Lili percaya masa akan mengubat segalanyaLili ada cara tersendiri dalam mencari penawarnya Menikmati alunan lagu lagu pemuzik jalanan di lorong belakang Pasar Seni Meredah lautan manusia yang ada pelbagai ragam dan gaya Lantas mempotret semua itu dalam lensa kameranya Dia hanyut lagi lagi mendengarkan irama Ghazal Asmara alunan Gibran Ali GibranBertemu Gibran bukan dalam rencananya Bertemankan Gibran di warung menikmati teh tarik kaw juga tidak pernah difikirkannya Tapi hatinya terisi dengan kehadiran Gibran Lukanya bagai dijahit sendiri dengan cerita cerita Gibran Mereka berkongsi banyak perkara bagai berdiri di ritma yang sama Lantas ada bunga bunga cinta yang mekar Mengisi hati Lili tanpa disedariNamun saat Suraya menyatakan hasratnya langkah Lili bagai terhenti Atas rasa kasihan dan peri kemanusiaan dia turutkan Bersetuju menjadi ibu angkat pada Puteri Diyana lalu Gibran terbiar tanpa sebarang penjelasan Dengan perginya Gibran rasa hatinya kembali kosongCubaan Harith The Test untuk menarik kembali Lili ke pangkuannya hanya dipandang sepi Mana tidaknya hati sudah dibawa lari nun jauh ke Norway Wah Menjadi rupanya bumerang yang Gibran lemparkan sampai terkenang kenangApa kesudahannya Mampukah dinginnya Norway mencairkan hati Lili yang terluka Atau apakah kasih Lili pada Harith bertaut kembali Hasila silakan baca novel ni Anda akan mudah jatuh suka kerana gaya bahasanya yang terlukis indah Ditambah pula dengan gaya Gibran yang cool Tidak terlalu memaksa tetapi goyah juga bila tahu kewujudan pakcik Audi yang beli coklat Patchi hikhikhik Manis sekali

FREE DOWNLOAD ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB å Nisyah

Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD FREE DOWNLOAD ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB å Nisyah SUMMARY bawah pohon sena Dengan Gibran si pemuzik jalanan yang mengubat hatinya dengan Ghazal AsmaraHati Lili baru sahaja ingin sembuh dengan kehadiran Gibran Namun dia diuji lagi dengan permintaan Suraya untuk menjadi ibu kepada Puteri Diyana Dia rela atas dasar simpatinya pada seorang teman Lalu Gibran ditinggalkannya tanpa sebarang ucapan Gibran ibaratkanla Cerita Lili adalah cerita kehidupan Seorang perempuan yang mengorbankan kebahagiaan diri untuk menggembirakan orang lain Dari Harith Suraya dan Gibran Lili adalah seorang perempuan cekal bertemu Gibran seorang pemuzik jalanan taktala merawat hatinya yang duka Gibran Ali Boestaman dan Lili Alias kedua duanya ada sejarah tersendiri Gibran dalam pencariannya bertemu Lili yang akhirnya dianggap melengkapkan sebuah jigsaw puzzle Yang paling saya suka ialah keindahan Norway dan perbualan Gibran dalam bahasa sana begitu juga perawakan Gibran yang halus menyelami jiwa Lili Sungguh Beruntung Lili dengan kehadiran Gibran Cerita ini adalah sebuah cerita klise Ikatan pernikahan terlerai usaha untuk menyatukan setelah si suami kehilangan isteri yang dicintai tetapi si bekas isteri bertemu orang lain 4 bintang kerana penyampaian cerita dalam lenggok bahasa yang menarik Teruja untuk membaca tulisan Niesya yang lain

SUMMARY bawah pohon sena

Nisyah å 6 READ & DOWNLOAD FREE DOWNLOAD ✓ PDF, eBook or Kindle ePUB å Nisyah SUMMARY bawah pohon sena H dia seperti bumerangTapi kalau dia jadi bumerang sesatHarith cuba untuk meraih kembali cinta Lili namun hati Lili telah dibawa jauh ke Norway Benarkah dia akan menemukan impiannya di sana Atau bahagia itu menantinya di siniKini NISYAH membuai perasaan kita dengan bahasa yang indah dalam melakar cinta bersama mereka di Bawah Pohon Sena 35HmmmSelepas menghabiskan Untuk Awak Teja Aulia yang mempunyai ending yang manis saya jadi tertanya tanya bagaimana pula jika perasaan kasih itu cuma dirasai oleh sebelah pihak Dansaya temui kisah tersebut dari novel ini Kisah di mana betapa peritnya rasa apabila kasih yang dihulur tidak bersambut malah dipersalahkan pula kerana menyebabkan cintanya terputusSakit hati betul dengan Harith Langsung tidak memberi peluang kepada Lili Tiga tahun Lili mencuba akhirnya terlerai juga bila Harith kembali kepada Suraya Kalau benar tak suka kenapa perlu menyeksa jiwa Lili sehingga 3 tahun hidupnya dipersiaInilah kisah cinta yang matang mature love selari dengan usia para pelakunya Tak der la rasa pelik dan mungkin agak menyampah dengan perwatakan yang kadang kadang terlalu immaturechildish yg tak padan dengan usia Bahasa yang bagus dan plot yang tersusun seolah olah menyaksikan sebuah filem romantik dari Hollywood Tidak nampak kekok atau janggal yang keterlaluanCumasaya yang tidak dapat menyelami hati Lili dan Gibran melalui coretan penulis Rasa sedih dan kecewa mereka hanya dirasai jika dinilai secara keseluruhan situasi dan mungkin rasa hati sendiri Watak Suraya lebih terkesan di hati saya Himig ng Sinag: Mga Piling Tula untuk meraih kembali cinta Lili namun hati Lili telah dibawa jauh ke Norway Benarkah dia akan menemukan impiannya di sana Atau bahagia itu menantinya di siniKini NISYAH membuai perasaan kita dengan bahasa yang indah dalam melakar cinta bersama mereka di Bawah Pohon Sena 35HmmmSelepas menghabiskan Untuk Awak Teja Aulia yang mempunyai ending yang manis saya jadi tertanya tanya bagaimana pula jika perasaan kasih itu cuma dirasai oleh sebelah pihak Dansaya temui kisah tersebut dari novel ini Kisah di mana betapa peritnya rasa apabila kasih yang dihulur tidak bersambut malah dipersalahkan pula kerana menyebabkan cintanya terputusSakit hati betul dengan Harith Langsung tidak memberi peluang kepada Lili Tiga tahun Lili mencuba akhirnya terlerai juga bila Harith kembali kepada Suraya Kalau benar tak suka kenapa perlu menyeksa jiwa Lili sehingga 3 tahun hidupnya dipersiaInilah kisah cinta yang matang mature love selari dengan The Test usia para pelakunya Tak der la rasa pelik dan mungkin agak menyampah dengan perwatakan yang kadang kadang terlalu immaturechildish yg tak padan dengan The Test usia Bahasa yang bagus dan plot yang tersusun seolah olah menyaksikan sebuah filem romantik dari Hollywood Tidak nampak kekok atau janggal yang keterlaluanCumasaya yang tidak dapat menyelami hati Lili dan Gibran melalui coretan penulis Rasa sedih dan kecewa mereka hanya dirasai jika dinilai secara keseluruhan situasi dan mungkin rasa hati sendiri Watak Suraya lebih terkesan di hati saya

New Post